Carlos S. Ruiz Blanco
Externo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 9 |
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 9 |
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 10 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 6 |
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V01 | M085401 | Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura | OB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V01 | M085102 | Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos | OB | 10 |
V11M085V01 | M085204 | Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas | OB | 5 |
Traballos dirixidos
2021/2022
Manual de xestión de alertas alimentarias nunha conserveira - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
As empresas alimentarias ante a revisión do Sistema de Alerta Rápida de Alimentos e Alimentos (RASFF) - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Elaboración de aceite de atún neutralizado para a valorización de produtos asociados á transformación de túnidos, con destino a industria alimentaria. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007