David Alfonso Alonso Baptista de Sousa

Externo

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 20
V11M085V02 M085301 Tratamentos Físicos e Químicos OB 7
V11M085V02 M085402 Innovación de Produto e Proceso OB 4
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 20
V11M085V02 M085301 Tratamentos Físicos e Químicos OB 7
V11M085V02 M085402 Innovación de Produto e Proceso OB 4
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 12

    2021/2022

    Avaliación do impacto ambiental dos envases utilizados para a distribución de produtos da pesca e da acuicultura no mercado español. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007