Francisco Javier Carballo García
Catedrático/a de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 56 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 12 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 9 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 42 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 28 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 56 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 6 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 34 |
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 28 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 28.00 |
O01G041V01 | G041903 | Ciencia e tecnoloxía dos cereais | OP | 28.00 |
O01G041V01 | G041904 | Materias primas | OP | 28.00 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 8 |
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 42.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G281V01 | G281505 | Zootecnia | OB | 42.00 |
O01G040V01 | G040701 | Ciencia e tecnoloxía da carne | OB | 14.00 |
O01G040V01 | G040703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 42.00 |
O01G040V01 | G040905 | Materias primas | OP | 28.00 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 9.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040703 | Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais | OB | 28.00 |
O01G040V01 | G040905 | Materias primas | OP | 28.00 |
O01M142V01 | M142225 | Deseño de Novos Produtos Alimentarios | OP | 11.00 |
O01G280V01 | G280505 | Zootecnia | OB | 56.00 |
Traballos dirixidos
2020/2021
Reducción de esterco dunha explotación equina mediante vermicompostaje - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
A mellora gandeira galega: da exportación a Inglaterra á actualidade. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Desenvolvemento dun produto cárnico saudable: perfil de ácidos graxos, aceptabilidade de salchichas tipo Frankfurt enriquecidas con oleoxel de linaza. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Análise microbiolóxico e sensorial da berza galega envasada ao baleiro e cociñada mediante diversos tratamentos térmicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do chourizo de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Recuperación de sistema pastoril en monte veciñal en man común de franqueira de marrubio, para explotación de vacún de carne en extensivo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Estudio da contribución de distintas especias aos cambios bioquímicos que teñen lugar ao longo da maduración do chourizo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Efecto do emprego de castaña na dieta de finalización sobre o perfil de compostos volátiles do lombo cru-curado de porco Celta - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007