Noa Fontán Pérez
Externo
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 8 |
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 18 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085205 | Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración | OB | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085206 | Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas | OB | 8 |
V11M085V02 | M085105 | Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. | OB | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
V11M085V02 | M085304 | Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura | OB | 11 |
Traballos dirixidos
2021/2022
Implantación dun sistema de Xestión da Calidade baixo a norma ISO 9001:2015 - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Desenvolvemento dun sistema APPCC para Raxo de Polbo Cocido Pasteurizado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Analise de vulnerabilidade dunha empresa. Food Defense implantación teórico-práctica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Auditoría e medidas correctoras en 2 Rías S.L. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007