Patricia Reboredo Rodríguez
Investigador/a Ramón y Cajal
Contacto
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 6 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 6 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 28 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 12 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 42 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 28 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 14 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 6 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 33 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 5 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 5 |
O01G041V01 | G041603 | Nutrición e dietética | OB | 28 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 20 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 19 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 18 |
O01G041V01 | G041914 | Avaliación sensorial dos alimentos | OP | 14 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental | OP | 3 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G261V01 | G261922 | Análise e calidade do aire | OP | 19 |
O01G041V01 | G041601 | Ampliación de bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041905 | Prevención de riscos laborais | OP | 23 |
O01M142V01 | M142121 | Análise de Aromas en Alimentos | OP | 8 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Determinación do contenido fenólico total, vitamina C e capacidad antioxidante do polen apícola producido en Galicia - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación do estado nutricional en adultos maiores de 65 anos na localidade de Os Barrios (Cádiz). - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Caracterización dos compostos fenólicos das podas das oliveiras autóctonas galegas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Avaliación do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das infusións de folla de oliveira e o seu grao de aceptación por parte dos consumidores. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Alimentación escolar saudable e sustentable: valoración dos menús dun centro escolar - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Educación nutricional para fomentar o consumo de alimentos saudables nunha poboación nova - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Compostos fenólicos dos aceites de oliva virxe extra. Capacidade antioxidante e potencial antidiabético - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Influencia do proceso de dixestión in vitro no perfil fenólico das aceitunas de mesa - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Bioaccesibilidade e biodisponibilidade de compostos fenólicos de aceites de oliva virxe extra durante a dixestión in vitro: unha revisión - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Dixestión estática artificial dun aceite de oliva: avaliación da bioaccesibilidade dos seus compostos fenólicos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Formación dun panel de cata: selección e entrenamento de xuices - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Avaliación e caracterización de aceites de oliva monovarietais Brava e Mansa de Figueiredo. Avaliación do seu potencial antidiabético. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Estudo da capacidade antioxidante e da dixestibilidade dos compostos fenólicos de aceites de oliva galegos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007